Inspiraatio makuuhuoneen uudistamiseen

tammikuuta 31, 2016

Makuuhuoneemme kaipaa kipeästi uudistamista. Seinät ovat tylsän valkoiset, verhot eivät sovi (ainakaan tällä hetkellä), en pidä kaikista kalusteistamme.. huoneesta puuttuu tunnelma. Jotain on nyt tehtävä ja pian. Vuokralla asuessa tälläinen muutos on helpompi toteuttaa, kuin esimerkiksi keittiön päivittäminen. Suurin osa muutoksesta tapahtuu kalusteilla, jotka voi aina viedä mukanaan, jos muutto tulee ajankohtaiseksi. Seinien maalaaminen on helppoa ja suhteellisen edullista. Olen kerännyt Pinterestistä ideoita vahvistamaan visiotani ja nyt alkaa olla toteutuksen aika. Voit käydä katsomassa Pinterest tauluni täältä.


Bergdorf Goodmanin ravintolan sisutus toimii inspiraationa


Kävin tavaroitamme läpi ja totesin, ettei kauniit asiat pääse esille nykyisellään, vaan makuuhuoneessa vallitsee pieni epämääräinen kaaos, ei siis ollenkaan rentouttavaa. Haluan makuuhuoneeseen tietynlaista klassista hotellifiilistä, sängyn pitää siis olla keskipisteenä. Uusimme sänkymme vajaa vuosi sitten Askon memory foam -tyyliseen jenkkisänkyyn joka on ollut aivan huippu. Kallein hankinta on siis jo takana päin. Seuraavaksi tulisi maalata seinät, olen päätynyt siniseen. Voittoa on viemässä Tikkurilan sävy J354 "päiväuni". Kaikki seinät maalataan, sillä mielestäni se antaa tyylikkään ja yhtenäisen lopputuloksen. Verhomme ovat valkoiset, jossa on lintuaiheiset "koukerot". Ne saattavat saada uuden elämän maalaamisen myötä, mutta se jää nähtäväksi. 

Päiväuni


Myös kalusteita pitäisi uusia ja valaistuksesta pitäisi saada muokattavampi. Kattovalaisimemme on erittäin kirkkailla lampuilla varautettu kruunu ja ei aja asiaansa tunnelmavalaistuksessa. Olen kallistumassa himmentimen asentamiseen. Tällä hetkellä meiltä puuttuu myös kokonaan lukuvalot ja toivonkin löytäväni ne mahdollisesti parin viikon päästä Tukholman reissultamme Zara Homesta. Kalusteita pitää vielä miettiä, sillä eräs toiveeni olisi saada makuuhuoneeseen sähkötakka ja asiaa pitää vielä vähän jumpata. Tarvitsemme mahdollisesti myös toisen lipaston vaatesäilytykseen. Nykyisessä kolmen laatikon lipastossa on meikkejä.. Makuuhuoneessamme on myös pieni kirjoituspöytä jolle olisi kiva löytää joku tuoli, jotta se ajaisi asiaansa sillä nyt pöydän päälle on kasautunut koruja ja kosmetiikkaa epämääräisiksi kasoiksi.

Hieman salaa toivon, että ehtisimme maalata jo ensi viikonloppuna jotta projekti saataisiin käyntiin. Maalamisen jälkeen näkee heti paremmin, mikä on seuraava kriittinen muutoskohta ja siitä on sitten helpompi jatkaa konkreettisiin hankintoihin.

Tässä kuvassa kiteytyy hyvin se fiilis jota makuuhuoneeseemme haen


Nyt sunnuntaista nauttimaan ja mahdollisesti jo ensi viikonloppuna projektista kuvia!

-Elsa

You Might Also Like

0 kommenttia

Suositut

Lukijat