Tästä se alkaa

tammikuuta 07, 2016

Blogin perustaminen on ollut jo pidempään mielessäni. Loppuvuodesta 2015 aloin kuitenkin sitä tarkemmin miettiä ja pohdin mitä minulla olisi edes kirjoitettavaa? En ole missään erikoisessa tai mielenkiintoisessa työssä josta voisin kirjoittaa, en ole huipputason urheilija jotta voisin jakaa hyviä treenivinkkejä tai en ole julkisuuden henkilö jonka elämässä riittäisi paljon kiinnostavaa kerrottavaa.

Mietin itseäni kiinnostavia aiheita ja huomasin, että niistä saisikin ihan kivan kokonaisuuden :) Blogi on ns. lifestyle-blogi, joten silloin voi kirjoittaa mistä vain! Tahdon blogini olevan itselleni eräänlainen "työkalu" jossa voin miettiä, hehkuttaa, ihastella ja myös jollain tavalla kehittää itseäni. Ehkä jopa sinäkin hyödyt esim. reseptejä, sisustusta ja shoppailua sisältävistä postauksista tai jos vaikka päädyn jonnekin matkalle! Myös hevoset ovat suuri osa elämääni, joten myös he näkyvät täällä varmasti.

Blogi lähtee varmasti kehittymään näköisekseen ajan kanssa ja toivottavasti kerrot mielipiteesi, niin kehitys menee oikeaan suuntaan.

Nyt, tervetuloa blogiini ja toivottavasti viihdyt!

-E

Kuva otettu elokuussa 2015, Anthony Quinn Bay, Rhodos

You Might Also Like

1 kommenttia

Suositut

Lukijat