Unelma - Suunnitelma - Toteutus

tammikuuta 20, 2016

Uusi vuosi on käynnistynyt ja väistämättä olen päätynyt perinteiselle ”uudenvuoden alulle”. Olen miettinyt joitain lupauksia, tai ehkä pikemminkin tavoitteita, joihin tänä vuonna tähtään. Tavoitteet ilman suunnitelmaa ovat kuitenkin vain unelmia, joten siksi päätinkin ottaa apua ensimmäisen (ja hyvin perinteisen) tavoitteen saavuttamiseksi. 


Tavoite 1: Ruokavalio kuntoon ja kuntosali takaisin elämään

Otin aikaa kuntosalikortilleni ja päätin kokeilla myös nyt niin suosittuja nettivalmennuksia. Päädyin Fitfarmin tarjoamaan Superdieettiin. Eniten minua tässä kiinnosti salille selkeät ohjelmat ja se, että ruokavalio on erittäin kurinalainen. Minulle toimii ruokien punnitseminen ja muutenkin tiukat ohjeet. Näin ei tarvitse miettiä, mitäköhän pitäisi syödä vaan saa ”heittää aivot narikkaan” ja totella mitä paperilla sanotaan. Ensimmäinen viikko on käynnissä ja vaikka ruokavalio on tiukka se erittäin monipuolinen ja näin alkuun ainakin hyvin runsas. Salilla sain jalkani niin spagetiksi, että eilinen ratsastus oli todella mielenkiintoinen kokemus, kun jalat olivat niin jumissa. 

Valmennus kestää kuusi viikkoa, joten toivottavasti tässä ajassa pääsisin jo kiinni tavoitteeseeni. Tavoittelen säännöllistä ruokailurytmiä, terveempiä valintoja ja lihaskunnon kasvatusta. Yksinkertaisemmin sanottuna, haluan hieman laihtua ja saada vahvistettua lihaskuntoa. Hyvänä motivaatioina toimii kevään Barcelonan matka!

Dieetillä tai muutenkin aloittaessa uusia terveellisempiä elämäntapoja on mielestäni tärkeää keskittyä myös muuhunkin, sillä ahdistus voi tulla hyvinkin nopeasti jos ajatuksen pyöri ainoastaan ruokagrammojen ja liikuntakertojen ympärillä. Siksi menemmekin ystäväni kanssa tänään yleisöksi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman kuvauksiin!

Mielessäni on paljon muitakin tavoitteita tällä vuodelle, mutta tämä terveyteen liittyvä on mielestäni näin tammikuulle oikein sopiva. Teitkö sinä uudenvuoden lupauksia tai mitä haluaisit tänä vuonna tavoitella? Oletko kokeillut superdieetti nettivalmennusta tai ollut muissa ryhmissä mukana? 

-E

You Might Also Like

0 kommenttia

Suositut

Lukijat