Aleostoksia ja teehetkiä

tammikuuta 25, 2016

Viikonloppu meni mukavasti, mutta jotenkin vain aika nopeasti. Päiviä ei kuitenkaan oltu pakattu täyteen ohjelmalla, mutta olisin mielelläni ottanut yhden sunnuntain lisää. Normaalisti viikonloppuihini kuuluisi lisäksi tallilla käynti, mutta tämän hetken hevosettomuus antaa sieltä hieman vapaata (tämän ”vapaan” korvaa tehokkaasti nyt kuntosali)..

Lauantaina pyörimme keskustassa ja kaupoissa alennukset ovat nyt todella kovat ja Stockmannilla ne olivat jopa -60 %. Teimme upean löydön, sillä aivan sattumoisin silmiini osui miesten osastolla Paul Smithin rekki, jossa oli upeita pukuja. Olemme katsoneet tämän merkin pukuja aikaisemminkin, mutta lähemmäs 800e hinta on pitänyt huolta, ettei näitä pukuja osteta ihan ex tempore. Nämä puvut olivat erittäin hyvässä alennuksessa ja siitä löytyikin aivan täydellinen sininen puku. Nyt puvulle jäi siis todella siedettävä hinta ja se lähtikin mukaamme. Itse en tietenkään alehinnoilla löytänyt mitään. Alepöydällä olevat farkut, jotka sitten sovituksen jälkeen paljastuivat tietenkin täysin normaalihintaisiksi, jäivät kauppaan. Ärsyttävää! 

Ilokseni kuitenkin pääsin odottamalleni teelle Kämpin Brasserien lasitetulle ja lämpimälle terassille. Tarjolla olisi ollut ihania herkkuja ja sillä oli lounas aika, viereisiin pöytiin tuotiin ihania annoksia jotka olisin mielelläni ottanut oman nenäni eteen. Päätimmekin, että tulemme joku päivä syömään, kunhan tämä koettelemukseni on ohi.

Kämp Brasserie

Uusi viikko taas alkoi ja kalenteria selatessa huomasinkin, että alkuvuosi on jo täyttynyt erilaisilla menoilla aika pitkälle. Mietimme eilen koska ehtisimme maalata makuuhuoneemme, ja sillekin pitää erikseen varata kalenterista oma aikansa. Miten meistä on tullut näin kiireisiä? Tästä makuuhuone projektista teen oman postauksen, kunhan sen aika lähestyy. Lisäksi eräs DIY – yöpöytä projektikin odottaa tekijää. En ole erityisesti mikään tuunailija, mutta joskus jos idea on selkeä ja sen toteutus hahmotettu, niin saatan jotain pientä tehdä. Olen kuitenkin erittäin kiinnostunut sisustuksesta ja sitä varten olen koulutustakin hankkinut ja ideoita omaan kotiin on niin paljon, mutta koska asumme vuokralle, ei kaikkea kannata/ole mahdollista toteuttaa.

Maanantai on jo edennyt kohti puoltaväliä ja työt odottavat tekijäänsä. Maanantait menevät onneksi aina nopeasti ja oikea viholliseni onkin tiistai. Tästäkin viikosta kuitenkin selviää, sillä viikonloppuna on dieettiin kuuluva tankkauspäivä. Jihuu! 

English breakfast


Hauskaa viikkoa sinulle!

-E

You Might Also Like

0 kommenttia

Suositut

Lukijat