Perjantai, onneksi taas

tammikuuta 22, 2016

Ihanaa on perjantai!

Aikaisemmin olin töissä kaupan aukioloaikojen mukaisesti ja viikonloput olivat monesti työn täyteisiä. Silloin viikonlopulla ei ollut niin suurta merkitystä, paitsi silloin kun se oli kokonaan vapaa. Oli suorastaan luksusta kun vaihdon "normaaliin" maanantaista-perjantaihin työviikkoon ja oikea viikonloppu tuli JOKA viikko! eikä se ole vieläkään menettänyt vetovoimaansa.

Tälle viikonlopulle on suunnitelmissa shoppailua, blini-ilta ystäviemme kanssa (omalta osaltani vain nimi sisältää mitään venäläistä), hieman urheilua ja yleistä rentoutumista. Ihanaa kun ei kuitenkaan heti aamusta ole minnekkään kiire, vaan ehtii nauttia aamupalan hitaasti heräillen.

Tarkoituksemme on mennä mieheni (hän on edelleen poikaystävä statuksella, mutta koska sana "poikaystävä" on liian pitkä kirjoittaa ja sanoa, puhun siksi aina miehestäni) kanssa yhdessä kaupungille shoppailemaan ja toivottavasti käväisisimme myös hotelli Kämpissä teellä. Kämpin Brasseriessa on niin ihanat astiat ja tunnelma, että nyt kun herkut ovat pannassa, saan siellä esteettisesti herkuteltua. Iltaa jatkamme ystäviemme luokse blini-iltaan. Tällä porukalla meillä on aina super hauskaa ja muuta ei voi tältä illalatakaan odottaa. Sovin itseni kanssa etten nyt tämän 6viikon nettivalmennuksen aikana jousta ohjeista  ollenkaan, joten minun osaltani esim. shampanja ja ne itse blinit jäävät syömättä, mutta se tuskin on hauskan pidolle esteenä.

Nyt tunnollisesti kuntosalin kautta kotiin ja viikonloppu aloittamaan. Hyvää viikonloppua Sinulle, olit sitten vapaalla tai töissä!

Pakkasterkuin,

E

You Might Also Like

0 kommenttia

Suositut

Lukijat