Rentoutumista Flamingo Span ylellisessä kylpylässä

helmikuuta 28, 2016

Spa on sisustettu meksikolaisen haciendan tyyliin

Välillä on pakko saada pieni hengähdyshetki nyt niin kirjaimellisesti harmaasta arjesta. Päästä rentoutuman johonkin ylelliseen ja exlusiivisen tuntuiseen paikkaan. Hotelli viikonloppu on hyvä vaihtoehto, mutta aina sille ei ole aikaa. Arkea onneksi pääsee karkuun hetkessä, jos suuntaa kohti Vantaata. Sieltä löydät Flamingo viihdekeskuksessa sijaitsevan Flamingo Span, ylellinen ja hemmotteleva rentoutuspaikka vain aikuisille!

Olimme mieheni kanssa perjantaina nauttimassa Flamingo Span tunnelmasta ja takuuvarmasta lämmöstä.  Spa koostuu allas- ja saunaosastosta sekä World Luxury Spa awards -ehdokkuuden saaneesta hoitolasta, joka tarjoaa erilaisia hemmottelevia hoitoja. Sisustus oli kuin meksikolaisesta haciendasta ja tunnelma oli hienostunut, mutta kuitenkin rento ja jopa hieman mystinen.

Tilaa hallitsi iso kuumavesiallas, joka oli tarpeeksi matala rentoon lekotteluun ja kuuma vesi rentouttaa ihanasti lihakset. Itse siemailin samalla mimosaa, mutta voit nauttia myös terveellisen smoothien. Spa cafessa tarjoillaan myös pientä syötävää, ja sillä lämpötila on aina takuuvarmasti yli 30 astetta, ei tarvitse hytistä altaan ulkopuolellakaan. Juomien ja syötävien maksaminen onnistui kätevästi rannekkeella, joka kuitattiin pois lähtiessä vastaanottoon.


Kuumavesiallas kutsuu rentoutumaan

Itse pidin erityisesti mineraalivesialtaasta, jonka erikoisuutena on veden alla soiva musiikki. Tällaisen altaan voisi ottaa miniversiona kotiin! Altaassa olevat porepedit poreilivat myös tarpeeksi usein ja altaan vesi oli sopivan lämmintä. Altaan vedessä on runsaasti mineraaleja joten se hoitaa ihoa ja tekee kellumiesta erittäin vaivatonta. Painottoman tunteen ja musiikin yhdistelmä sai mielen ja kehon aivan kevyiksi.Mineraalialtaan vedenalainen musiikki vei stressin pois

Spa on varustettu jopa kuudella erilaisella saunalla. Löydät niin perinteisen-, bio-, kuin höyrysaunat ja ihanan kosteista löylyistä pitävät viihtyvät perinnesaunassa. Ihana erikoisuus oli ”rantasauna”,  joksi tämän saunan ristin (oikealta nimeltään kristallisauna). Saunan tummat paneelit ja kattokruunut (!) yhdistettynä valkoisiin rantatuolin tyyppisiin istuimiin oli sisustuksellisesti jotain uutta ja raikasta perinteisten saunojen rinnalla. (Muista tarkistaa aina valaisimen sopivuus, ennen kuin asennat sen kosteaan tilaan)

Kristallisaunan sisustus teki vaikutuksen

Höyrysaunoja oli kaksi, tämän saunan hyöry tuoksui karhunvatukalta

Vedessä lillumisen ja saunomisen lomassa on mukava hieman vilvoitella suolahuoneessa. Huoneessa oli suuri suolaseinä, johon oli heijastettu kauniisti väriä vaihtava valokeila. Suolalla on positiivisia vaikutuksia mm. hengitystie- ja iho-ongelmiin.

Suolahuone oli mahdollista myös varata yksityiskäyttöön

Vielä mainittakoon kamalan ihana ihanan kamala, myllysuihku. Aktivoimalla myllyn, ryöpähtää päälle aina vuorotellen "saavillinen" jääkylmää ja lämmintä vettä muutaman kerran. Tämä virkistää varmasti, ja on ihana taas pulahtaa äkkiä kuumaan altaaseen. Suosittelen!

Myllysuihku

Spassa vietetään perjantaisin ”feel good fridayta” jolloin Dj on siivittämässä tunnelmaa. Saimme myös kuulla upeaa laulua Anna Carlssonilta. Vaihtuviin esiintyjiin voit tutustua täältä. Ensi kerralla varaamme vielä jonkun ihanan parihoidon, jotta kylpylä kokemus on vielä ylellisempi.

Viikonlopun aloittaisi kyllä erittäin mielellä näin rentouttavasti vaikka joka perjantai! Täällä voisi viettää myös jonkin kivan tyttöjenillan, ja osan Span tiloista voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Paikka sopisi esim. polttarien tai babyshowerien järjestämiseen (itselleni kummatkaan ei kuitenkaan ajankohtaisia) Tänne kannattaa tulla vaikka hieman pidemmältäkin ja yöpyä Flamingon hotelleissa ja hyödyntää muitakin viihdekeskuksen palveluita.

Onneksi viikonloppuna oli aivan ihanan aurinkoinen ilma josta pääsi nauttimaan rentoutuneena kylpemisen ja saunomisen ansiosta. Nyt akut on ladattuna ensi viikkoon, jolloin ollaankin jo Maaliskuussa! Kevät on jo aivan kulman takana. Huippua.Ps. Hauskan lisän kylpyläkokemukseen tuo mahdollisuus vierailla vapaasti myös vesipuiston puolella ja laskea vesiliukumäestä!

-Elsa

Pps. Kiitos kuvista Flamingo Spalle

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hei! Ihana kuvaus Flamingo Spasta. Asun 200 km. päässä Vantaalta. Taidankin varata hotellin ja mennä kylpylään rentoutumaan, nimenomaan aikuisten osastolle,koska enää ei innosta vesiliukumäet ja lasten kirkuna:)Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

Suositut

Lukijat